Чиновник митниці отримала умовний строк за систематичні хабарі

П'ятниця, 28 вересня 2012, 09:10

Набув чинності вирок Апеляційного суду Львівської області у кримінальній справі, порушеній органами прокуратури стосовно колишньої заступниці начальника Львівської митниці.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ, передає УНІАН.

За даними відомства, 1 лютого 2011 року співробітники СБУ затримали заступника начальника Львівської митниці під час отримання хабара за сприяння суб’єкту підприємницької діяльності в оформленні вантажів за заниженою митною вартістю.

Під час проведення обшуку в службовому кабінеті заступниці начальника митниці виявлено предмет хабара – 7 тисяч доларів та понад 25 тисяч доларів, які вона отримала в цей день від своїх підлеглих – начальників підрозділів митниці.

Реклама:

У ході обшуку за місцем тимчасового проживання затриманої виявлено понад 96 тисяч доларів.

Розглянувши зібрані слідством матеріали, суд визнав вже колишню керівницю митниці винною у вчиненні злочину і призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 5 роки із встановленням іспитового строку 3 роки та позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських обов’язків строком на три роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: