Хорошковський анонсував реформу держфінансів

П'ятниця, 1 червня 2012, 17:35

Перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський заявляє, що Україна здійснить реформу сфери державних фінансів.

Про це він заявив під час зустрічі з комісаром Європейського Союзу з питань розширення і європейської політики сусідства Штефаном Фюле, що пройшла у Вроцлаві (Польща), повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на прес-службу першого віце-прем'єра.

"Ця концепція (реформи держфінансів) містить у собі системні механізми покращення управління в цій галузі. Після надання оцінки Європейської комісії та Світового банку, проект концепції буде переданий в уряд на затвердження", - зазначив Хорошковський.

Під час зустрічі сторони обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва, зокрема торгово-економічне співробітництво між Україною і Європейським Союзом, виконання Україною плану дій з лібералізації візового режиму з ЄС, реформування України системи державних фінансів і так далі.

Реклама:

Перший віце-прем'єр зазначив, що галузеві бюджетні програми підтримки з боку ЄС є важливими для забезпечення динаміки та ефективності реформ в Україні.

Фюле позитивно оцінив виконання Україною своїх зобов'язань у рамках договору про установу Енергетичного співтовариства, зокрема реформування НАК "Нафтогаз України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!