Київ готує справжню "обдиралівку" до Євро-2012

Вівторок, 24 січня 2012, 12:12

Окрім того, що за двомісний намет у кемпінгу у Києві з гостей Євро дертимуть по 600 доларів за тиждень, у випадку надзвичайної ситуації турист не зможе повернути сплачених коштів.

Про це пише "Україна Молода".

Повідомлення про послуги кемпінгу Kiev Football Fans Camp, розташованого в Києві поруч із туристичним комплексом "Пролісок", за Кільцевою дорогою, розміщене на кількох міжнародних сайтах.

Серед переваг наметового містечка: відстань 2,5 кілометра до метро "Житомирська" та 15 кілометрів до стадіону "Олімпійський", де відбуватимуться матчі Євро–2012. Неподалік — урочище П’ята Просіка та Святошинський ставок.

Реклама:

Однак, правила бронювання досить жорсткі, відзначає видання.

"Вартість не повертається, повна вартість замовлення знімається в день бронювання і не підлягає поверненню", йдеться в оголошенні.

"Тобто після оплати, вказавши номер та код своєї картки VISA, American Express чи MasterCard, клієнт уже не зможе повернути витрачених коштів, навіть якщо з якихось причин не зможе приїхати в Україну на чемпіонат. До речі, контактів представників Kiev Football Fans Camp не зазначено — замовнику обіцяють зателефонувати після бронювання (а отже, і повної оплати)", пише "Україна Молода".

Самі кияни, яким довелося помандрувати закордоном, просто шоковані такими цінами, в європейських кемпінгах вони платили 5-20 доларів за добу (35-140 доларів на тиждень).

Однак, ще більше грошей дертимуть за квартири. Так, у Донецьку за тижневе проживання в чотири-шестимісній квартирі в апартаментах Stadium Apartments Donetsk (проспект Миру, 13) доведеться викласти від 5 тисяч 223 до 11 тисяч 317 доларів. Теж без права повернення коштів.  

Однак, якщо вірити статистиці сайту booking.com, "живодерські" пропозиції житла на період проведення Євро–2012 таки знаходять охочих: номери і спальники у кемпінгу розходяться просто "на ура".

Правда.Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!