У четвер парламент розгляне ринок землі і регламентує діяльність Фонду держмайна

Четвер, 8 грудня 2011, 09:09

Верховна рада в четвер розгляне в повторному першому читанні доопрацьований законопроект №9001-1 "Про ринок землі", а також у другому читанні законопроект №9368 "Про Фонд державного майна", який регламентує порядок діяльності цієї установи.

Про це сказано в порядку денному Ради, повідомляє агентство "Українські новини".

Також запланований розгляд у другому читанні законопроектів №8709 про введення обов'язкової закупівлі ядерного палива за процедурою закупівлі в одного учасника, №9415 про розмежування повноважень ФДМУ і Державного агентства з управління державними корпоративними правами і майном.

Також заплановано розгляд проекту закону №9410, яким пропонується уповноважити Центральну виборчу комісію забезпечувати державні закупівлі товарів, робіт і послуг для функціонування інформаційно-телекомунікаційної системи державного реєстру виборців.

Реклама:

Порядком денним передбачається також розгляд парламентом у другому читанні проекту закону №7007 про заборону реклами лікарських засобів.

Крім цього, заплановано розгляд законопроекту №9014 про продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення до 1 січня 2013 року.

Також планується, що парламент розгляне низку законопроектів президента Віктора Януковича.

Зокрема, серед них проекти №9435 про врегулювання надання адміністративних послуг, №9316 про скорочення кількості заступників голови Антимонопольного комітету з 5 до 2, №9494 про створення в структурі Служби безпеки України підрозділу контррозвідувального захисту інтересів держави в сфері інформаційної безпеки.

Також заплановано розгляд законопроектів про порядок надання депутатам Ради зареєстрованих законопроектів, зокрема №9322-1 про введення електронного розсилання депутатам інформації про реєстрацію законопроектів замість їх надання в друкованому вигляді.

Як повідомлялося, заступник голови Ради Микола Томенко прогнозує, що до 2012 року законопроект №9001-1 "Про ринок землі", запропонований Кабінетом міністрів, не буде прийнятий і мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення буде продовжено до 2013 року.

17 листопада Рада вирішила доопрацювати цей законопроект.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!