Залізниця і газовики купили іномарки по 300-400 тисяч

Вівторок, 27 грудня 2011, 14:29

Державні підприємства за результатами тендері 19 та 20 грудня уклали угоди на придбання легкових автомобілів на загальну суму 1,63 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

ДТГО "Південно-Західна залізниця" за 890 тис гривень придбало у ТОВ "Атлант-М Дніпровська набережна" один білий седан Volkswagen Passat 2.0 та два білих седана Volkswagen Passat 1.8.

Автомобілі повинні мати 2-х зональний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, електрорегульоване сидіння водія, шкіряний салон, багатофункціональний інформаційний дисплей, функцію розпізнавання втоми водія з додатковим звуковим сигналом.

Реклама:

ПАТ "Хмельницькгаз" за 423 тис. гривень придбало у ТОВ "Гранд Мотор" чорний Toyota Camry 3.5 6AT у комплектації Premium.

Авто повинно мати круїз-контроль, підігрів передніх і задніх сидінь, сидіння водія – 8 налаштувань з електроприводом, автоматичний 3-зонний клімат-контроль, повітряний фільтр з іонізатором та системою "nanoe", навігаційну систему GPS з 7″ VGA TFT сенсорним дисплеєм, систему об’ємного звучання JBL Matrix 5.1ch DVD-відео, жорсткий диск (HDD-аудіо), камеру заднього виду, bluetooth TM з кнопками управління на кермі.

Салон оздоблено комбінованою шкірою з перфорацією.

ДП "УДЦЗРП "Укррефтранс" за 321 тис гривень придбало Toyota Camry класу Prestige у ТОВ "Автосаміт ЛТД".

Технічні характеристики подібні до тих, що має Toyota Camry "Хмельницькгазу", однак немає вимог до шкіряного салону та HDD-аудіо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!