Тимчасовим гендиректор "Arcelor Mittal Кривий Рiг" призначено Гонзало

Субота, 15 жовтня 2011, 13:17

Член ради директорiв Arcelor Mittal Гонзало Уркихо тимчасово призначений на посаду генерального директора ПАТ "Arcelor Mittal Кривий Рiг".

Як зазначається в повiдомленнi компанiї в п'ятницю, таке рiшення її рада директорiв ухвалила напередоднi, передає "Інтерфакс-Україна".

"На цiй позицiї пан Уркихо, вiдповiдальний за пiдроздiли Arcelor Mittal в Африцi та країнах СНД, керуватиме  дiяльнiстю АМКР до призначення нового генерального директора пiдприємства", - наголошується в документi.

Згiдно з ним, Рiнат Старков, який очолював АМКР трохи бiльше року, продовжить свою кар'єру в корпорацiї Arcelor Mittal.

Реклама:

"Стратегiя Arcelor Mittal щодо свого бiзнесу в Українi залишається незмiнною: ми здiйснюємо програму модернiзацiї i найближчим часом плануємо запуск першої в АМКР машини безперервного лиття заготовок, продовжуємо послiдовно виконувати iнвестицiйнi зобов'язання", - наводиться в повiдомленнi коментар Уркихо.

"Arcelor Mittal Кривий Рiг" є найбiльшим виробником сталевого прокату в Українi, спецiалiзується на виробництвi довгомiрного прокату, зокрема, арматури i катанки.

Корпорацiя Mittal Steel придбала 93,02% акцiй ВАТ "Криворiжсталь" на вiдкритому конкурсi 24 жовтня 2005 року за 24,2 мільярда гривень за стартової цiни 10 мільярдів гривень, пiсля чого меткомбiнат було перейменовано на "Mittal Steel Кривий Рiг", пiзнiше - на "Arcelor Mittal Кривий Рiг".

У власностi компанiї Arcelor Mittal Duisburg GmbH з ФРН перебувають понад 95% акцiй підприємства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!