Компанії Юри Єнакієвського забезпечать Україну коробочками для пластівців

П'ятниця, 26 серпня 2011, 16:01

ДП "Державна продовольчо-зернова корпорація України" за результатами тендеру 18 серпня склала дві угоди з ТОВ "Еколюб" на постачання тари і пакувальної плівки для фасування мюслів і пластівців на загальну суму 21,59 млн. гривень.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Згідно з технічним завданням, державна корпорація планує виготовляти пшеничні, ячмінні, гречані і вівсяні пластівці, а також мюслі із різними добавками.

Придбано 65200 кг пакувальної плівки з малюнками "Пластівці вівсяні", "Пластівці суміш", "Пластівці гречані", "Крупа гречана" та плівка для групового фасування пластівців та мюслів за 3,61 млн. гривень.

Реклама:

За 17,99 млн. гривень придбано 10,91 млн. одиниць паперової і картонної тари.

ТОВ "Еколюб" засноване кіпрським офшором "Фоллбленк трейдінг лімітед". Директором фірми є Михайло Кирієнко, який також відомий як директор ТОВ "Світ-стиль".

Ця фірма була заснована за участі офшорної компанії "Оледо ассосіейтед с.а." (Тортола) - структури бізнес-угрупування "Вік-системс", яке на початку 2000-х років контролював гендиректор ФК "Шахтар" Жиган Такташев.

Після його смерті група розпалась на частини, контроль над основними активами групи перейшов до структур депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка.

Раніше ТОВ "Еколюб" отримало підряд Державної зернової корпорації на постачання агропродукції на 25,82 млн. гривень.

Інші фірми, пов'язані з цим угрупуванням, отримали підряди корпорації на постачання будівельних матеріалів на 91,77 млн. гривень.

Також ДП "Державна продовольчо-зернова корпорація України" перейшло на обслуговування в АТ комерційний банк "ТК кредит", пов'язаний із Юрієм Іванющенко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: