Тимошенко: розмовами про газ прикривається зрада нацiональних iнтересiв

Середа, 8 червня 2011, 14:42

Екс-прем'єр, лiдер партiї "Батькiвщина" Юлiя Тимошенко вважає, що за "газовими переговорами" приховується зрада нацiональних iнтересiв України.

Про це вона заявила у середу в Києвi, коментуючи "газовi переговори" мiж прем'єрами України та Росiї - Миколою Азаровим i Володимиром Путiним, що вiдбулися у вiвторок у Москвi, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Я переконана, що всi цi переговори - це просто декорацiя i театр, а насправдi вони (представники влади) питаннями газу прикривають їхнi намiри, i, думаю, безпосередньо найближчим часом дiї, зi здачi нацiональних iнтересiв України", - сказала Тимошенко.

"Їм необхiдно народу України якось пояснювати: чому здається Севастополь, чому здається газотранспортна система, чому Україна втрачає свої європейськi перспективи. Вони хочуть це пояснювати штучними проблемами, якi створенi, iз забезпечення України природним газом", - наголосила лiдер "Батькiвщини".

Реклама:

Тимошенко висловила переконання в тому, що якби вона була на керiвнiй посадi, наразi б дiяв меморандум, пiдписаний нею ще в 2008 роцi, згiдно з яким передбачено, що пiльгова цiна на газ зберiгається протягом трьох рокiв.

"Я б не дозволила нiчого змiнювати: цiна б залишалася 232 (доларiв за тисячу кубометрів)", - заявила екс-прем'єр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!