Янукович доручив до кінця року закінчити оцінку земель Криму

Неділя, 5 червня 2011, 20:18

Президент Віктор Янукович доручив протягом 2011 року завершити нормативну грошову оцінку земель населених пунктів Криму.

Таке доручення він зробив за підсумками робочої поїздки до Автономної Республіки, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Радміну Криму.

Глава держави також доручив до 1 вересня підготувати і внести на розгляд проект Угоди щодо регіонального розвитку Автономної Республіки Крим між Кабінетом міністрів України та Верховною радою Автономної Республіки Крим.

Крім цього, до 1 липня доручено затвердити державні цільові програми "Вода Криму" та "Розвиток транспортно-дорожнього комплексу Автономної Республіки Крим" на період 2011-2020 роки, а до 1 вересня - державну цільову програму з розвитку території Західного регіону Криму.

Реклама:

Також до 1 вересня доручено вжити заходів з передачі у державну власність під управління Державного агентства водних ресурсів Міжгірського водосховища і розділових дамб озера Сасик-Сиваш Сакського хімічного заводу.

З метою поліпшення санітарно-епідеміологічної ситуації та захисту акваторії Азово-чорноморського узбережжя від забруднення в 2011 році буде здійснене будівництво та реконструкція об'єктів водовідведення, в тому числі реконструкція глибоководних випусків каналізаційних очисних споруд у містах Саки і Євпаторія.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!