Литвин запевняє, що поки не варто піднімати крик навколо житла

Вівторок, 28 червня 2011, 17:28

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин виключає ймовірність того, що до кінця поточної сесії в другому читанні буде розглянуто проект Житлового кодексу.

Про це він сказав в ефірі Національної радіокомпанії, повідомляє агентство "Українські новини".

"Поспішаю заспокоїти всіх, хто нас слухає, що немає в планах Верховної Ради на цій сесії розглядати цей проект. Тому, мені здається, не треба нам поспішати з категоричними висновками, запереченнями, криками", - зазначив спікер.

Литвин позитивно оцінив прагнення громадськості не допустити прийняття Радою проекту, який би скорочував права українців на недоторканність житла.

Реклама:

"Я думаю, дуже добре, що на сторожі стоїть громадська думка і громадські організації. Разом з тим я думаю, що не треба собі шукати роботу там, де її немає...", - сказав він.

"Проект Житлового кодексу буде розглядатися Верховною Радою тоді, коли він буде прийнятний не для розробників, не для того чи іншого міністерства, відомства, міської або районної ради, а коли він буде прийнятний для людей", - запевнив спікер.

Глава парламенту також додав, що відповідний законопроект зараз проходить оцінку вітчизняних експертів і якщо виникне потреба, буде відправлений на міжнародну експертизу.

Як відомо, Рада прийняла проект Житлового кодексу в першому читанні в листопаді 2009 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!