Тихонов закликав регіони "думати про завтрашній день"

П'ятниця, 20 травня 2011, 20:36

Місцевим органам виконавчої влади необхідно прийняти всі необхідні заходи для організації дієвого і системного контролю за ходом будівництва об'єктів, включених до плану на 2011 рік, і сприяння громадянам в отриманні кредитів на будівництво житла.

Про це заявив віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Він зазначив, що необхідно забезпечити відповідне фінансування будівництва житла за рахунок видатків, передбачених у бюджетах різних рівнів і сконцентрувати кошти насамперед на об'єктах незавершеного будівництва з високим ступенем готовності.

За його словами, це дозволить ввести їх в експлуатацію в 2011 році.

Реклама:

"Регіонам не варто розраховувати тільки на державу. Необхідно шукати кошти в місцевих бюджетах, залучати інвестиції, розвивати місцеву індустрію будматеріалів. Потрібно формувати будівельний заділ, думати про завтрашній день", - підкреслив Тихонов.

Він також рекомендував місцевим органам виконавчої влади співпрацювати із будівельними компаніями по кожному проблемному будинку.

"Щоб люди, які вклали свої кошти в будівництво, в кінці отримали житло", - сказав віце-прем'єр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!