У Януковича чекають грошей із Брунею

Середа, 30 березня 2011, 10:26

Україна зацікавлена у відпрацюванні ефективного співробітництва із Брунеєм в енергетичній та інвестиційній сферах.

Про це заявив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Щодо енергетичного партнерства - тут прихований великий потенціал, і використовуючи всі важелі, Україна може досягти великих результатів", - підкреслив він.

Каськів нагадав, що Бруней як країна експортер енергоресурсів має надзвичайно великий вплив в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Реклама:

"Відбувається процес принципово нового формування і концентрації можливостей геополітичного потенціалу, тому присутність тут української делегації має особливе значення. Якщо у тебе є глобальні партнери, у тебе з'являється набагато більше можливостей", - наголосив він.

Говорячи про перспективи інвестиційної співпраці з Брунеєм, голова держагентства з інвестицій нагадав, що ця країна володіє сімнадцятим за розмірами у світі суверенним фондом із обсягом в 30 млрд. доларів.

"Це - велика можливість для інвестицій ... Брунейські інвестори ведуть досить агресивну інвестиційну політику, в тому числі - у Європі. Це - додаткова можливість для України", - резюмував Каськів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!