Добкін матиме проблеми не лише через арену, а й через бібліотеку?

Четвер, 24 березня 2011, 15:54

Віце-прем'єр Борис Колесніков пообіцяв голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну "адміністративно-кадрові проблеми", якщо в Харкові до 31 березня не буде відкритий Льодовий Палац.

Про це він заявив на брифінгу після відкриття нової тренувальної арени зі штучним льодом в Києві, повідомляє агентство "УНІАН".

"Те, що стосується уряду, ми виконали все, виділили гроші. Я особисто Добкіна попереджав, що якщо до 31 березня каток не експлуатуватиметься, будуть проблеми адміністративно-кадрові", - сказав Колесніков.

Як повідомлялося, будівництво Льодового Палацу в Харкові почалося у 2007 році. Михайло Добкін, який займав у той час посаду міського голови, пообіцяв здати об'єкт в експлуатацію в 2009 році.

Реклама:

Потім час відкриття об'єкту неодноразово переносилося. Однією з останніх дат, озвучених представниками міськради, став березень 2011 року.

Раніше також повідомлялося, що Добкін, будучи мером Харкова, гарантував відкриття бібліотеки ім. Євгена Кушнарьова на пл. Свободи до Євро-2012.

Фінансування будівництва об'єкту в 2008 році узяв на себе "Фонд Бориса Колесникова".

У свою чергу, міські власті узяли на себе зобов'язання щодо виділення землі під бібліотеку, а також пообіцяли максимальне сприяння реалізації проекту.

Планувалося, що до Євро-2012 буде готова сама будівля, а внутрішні роботи проводитимуться вже після чемпіонату.

Проте на сьогодні на місці майбутньої бібліотеки (на площі Свободи) будівельні роботи не ведуться.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: