Королевська сказала, навіщо попросилася до Януковича

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 19:14

Депутат від БЮТ Наталія Королевська хоче запропонувати президенту Віктору Януковичу альтернативну точку зору на економічні процеси.

Про це вона заявила, розповідаючи про ініціативу включення її в Комітет економічних реформ при президенті, повідомляє агентство "УНІАН".

"Якщо президент Віктор Янукович хоче й готовий чути альтернативну точку зору на економічні процеси, то я повинна докласти до цього свої зусилля. Впевнена, що кожен політик у своїй роботі повинен керуватися принципом економічного патріотизму", - сказала вона.

"В Україні є проблеми з імітацією реформ і їх ефективністю, з реальною оцінкою економічної ситуації, з інвестиційним кліматом, повсюдна корупція й беззаконня контролюючих органів. Це все глобальні виклики, з якими потрібно боротися", - пояснила Королевська.

Реклама:

"Вважаю, що податкова реформа й неминуча, й необхідна. Але проводити її, шокуючи всю країну й доводячи до відчаю бізнес, неприпустимо. І я готова відстоювати цю свою точку зору з усіма політиками і на всіх рівнях", - уточнила вона.

На запитання, чи не збирається вона йти з БЮТ і переходити в більшість, Королевська відповіла: "Ні, не збираюся".

"Нам час позбавлятися від містечкових роздумів на тему місця сидіння. Кожен прогресивний політик повинен бути корисний своїй країні, незалежно від того, у владі він або в опозиції", - додала депутат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!