Крюківський вагонзавод отримав ПДВ-облігації на 157 мільйонів

Середа, 27 жовтня 2010, 17:22

ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод" в рахунок погашення заборгованості з відшкодування податку на додану вартість отримало ПДВ-облігації на суму 157 млн. гривень.

Про це заявив директор з економіки, фінансів та комерційної діяльності підприємства Ігор Манаянков, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим, за його словами, заборгованість держави із ПДВ перед заводом складає 340 млн. гривень.

"Це дані, які проходять з бухгалтерського звіту. До кінця року цей борг буде 400 млн. гривень. Ми кредитуємо державу. Потрібно придумувати схему, за якої ми не будемо постраждалими. А зараз ми не можемо розвиватися", - сказав Манаянков.

Реклама:

Крюківський вагонзавод спеціалізується на розробці і виробництві пасажирських вагонів, вантажних вагонів (піввагонів і вагонів - хоперів вантажопідйомністю до 75 тонн, вагонів - цистерн, платформ), візків, колісних пар та осей за міжнародними стандартами, запасних частин залізничного транспорту.

Крім основної продукції, підприємство розробляє та виготовляє автогрейдери, контейнери для сипучих вантажів, будівельних і побутових відходів, інші зварні металоконструкції, запчастини для метрополітенів.

За даними реєстратора цінних паперів ВАТ на березень 2010 року, більше 64,8% акцій КВБЗ внесено до реєстру номінального утримувача - ОТП Банку, ще близько 29,8% внесено до реєстру ВДЦП.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!