Проект Податкового кодексу назбирав близько тисячі пропозицій

Понеділок, 18 жовтня 2010, 13:35

До проекту Податкового кодексу на сьогодні надійшло близько тисячі пропозицій.

Про це повідомив на засіданні погоджувальної ради голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

При цьому він зазначив, що термін подачі пропозицій закінчується через 3 дні.

"Так що якщо є такі ініціативи, прошу активізуватися", - сказав він.

Реклама:

Хомутиннік зазначив, що якщо все буде йти за планом, то проект Податкового кодексу в другому читанні буде винесений до Верховної ради наступного тижні.

Він також попросив керівництво парламенту допомогти комітету фахівцями.

"Секретаріат не встигає, ми працюємо без вихідних, якщо є можливість допомогти фахівцями, було б добре", - сказав голова комітету.

У свою чергу голова Верховної ради Володимир Литвин зазначив, що податковий комітет може залучити будь-яких фахівців з апарату інших парламентських комітетів.

Він також повідомив, що в суботу в розмові з прем'єр-міністром Миколою Азаровим і першим віце-прем'єр-міністром Андрієм Клюєвим була досягнута домовленість про те, що на допомогу комітету можуть бути направлені фахівці з Міністерства фінансів та Міністерства економіки.

"Але нам потрібно, щоб до початку наступного пленарного тижня (2-5 листопада) отримали таблицю народні депутати", - додав Литвин.

Як повідомлялося, 7 жовтня Верховна рада прийняла в першому читанні урядовий проект Податкового кодексу. За ухвалення документа проголосували 258 депутатів Ради.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!