На депутатів і ДУСю викинуть майже 646 мільйонів

Субота, 24 липня 2010, 13:21

Прем'єр-міністр Микола Азаров наказав Мінфіну передати Верховній раді 53 млн. 521,2 тис. гривень, Держуправлінню справами - 4,908 млн. гривень.

Загалом підписана Азаровим постанова про деякі питання виконання Держбюджету на 2010 рік передбачає передачу різним держустановам загальної суми 645,618 млн. гривень, повідомляє агентство "УНІАН".

Зокрема нардепи на "здійснення законотворчої діяльності Верховної ради" отримають 53,085млн. гривень, та ще 439 тис. гривень - на "обслуговування діяльності ВР".

Держуправлінню справами на "обслуговування діяльності президента, адміністрації президента та інших державних органів" віддали 185 тис. гривень, 198 тис. гривень - на "медичне обслуговування нардепів та керівного складу органів державної влади", і понад 4,5 млн. гривень - на "фінансову підтримку санаторно-курортних закладів Державного управління справами".

Реклама:

Левову частку останньої суми, а саме 4 млн. гривень, "з'їсть" проектування і спорудження будівлі для розміщення служби комендатури на території будинку відпочинку "Конча-Заспа".

Також прем'єр наказав Мінфіну внести відповідні зміни до розпису державного бюджету.

Як повідомлялося, іншою постановою 21 липня Кабмін затвердив заходи з організації роботи по наданню населенню житлових субсидій за спрощеним порядком.

Зокрема документ передбачає, що кошти на виготовлення матеріалів за цією програмою - 6,596 млн. гривень заберуть з програми "Щорічна разова грошова допомога ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!