У Ванкувері розпродають "олімпійський" сніг

Неділя, 28 березня 2010, 13:09

У Ванкувері почався розпродаж обладнання, одягу, витратних матеріалів, які залишилися у організаторів після проведення Олімпійських ігор і Паралімпіади.

Про це повідомляє телеканал "Вести".

У приміщенні складу в передмісті Ванкувера виставлені товари з олімпійською символікою, телевізори з плоским екраном, меблі, офісне обладнання.

За 5 доларів можна придбати коробку купленого для Ігор штучного снігу, а за 12 доларів - лопату для його розкидання.

Реклама:

"Не на всіх предметах є олімпійська емблема, проте всі вони так чи інакше пов'язані з проведенням Олімпійських ігор і тому привертають покупців", - зазначив керівник відділу активів і повернення власності при уряді провінції Британська Колумбія Грем Данко.

За його словами, оскільки уряд провінції отримав товари для Олімпіади за ринковими цінами, то й продати їх може за "справедливою ціною", в тому числі і через Інтернет-аукціон.

Утім, частина техніки і меблів, наданої Оргкомітету, наприклад машини, що надійшли від корпорації General Motors і матраци для номерів в олімпійському селі, не будуть виставлені на продаж і повернуться до попереднього власника.

Машини будуть продані в Канаді та США через автосалони, а матраци почистять і передадуть безоплатно у притулки для бездомних.

Медичне обладнання та приблизно 900 кг медикаментів, що залишилися невикористаними у дні Олімпіади, будуть передані в якості допомоги постраждалим від землетрусу на Гаїті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!