Павленко просить більше грошей на "Олімпійський"

Середа, 20 січня 2010, 14:30

Міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко упевнений, що влітку 2011 року НСК "Олімпійський" буде зданий в експлуатацію і сподівається на збільшення фінансування проекту.

Про це він заявив у своєму виступі у Верховній раді, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

За словами Павленка, сьогоднішні темпи дозволяють говорити про те, що будівельно-монтажні роботи на "Олімпійському" можуть бути завершені в грудні 2010 року, а остаточно стадіон введуть в експлуатацію у червні-липні 2011 року, відповідно до зобов'язань України перед УЄФА.

Відповідаючи на запитання депутатів щодо фінансування об'єкту, Павленко зазначив, що затверджений обсяг фінансування складає 2,114 млрд. гривень.

Реклама:

"Разом з тим ми розуміємо, що ця цифра за підсумками I кварталу будівельних робіт повинна бути скоригована в бік збільшення. Будуть створені відповідні експертні групи, я впевнений, що і парламент може підключитися, з тим, щоб вийти вже на більш об'єктивну цифру, з огляду на всі фінансово-економічні звіти, які були дані протягом останнього року", - сказав він.

Міністр зазначив, що фінансування у 2009 році було передбачено у розмірі 1 млрд. гривень, профінансовані роботи більш ніж на 60%.

"Разом з тим, це не вплинуло на темпи виконання будівельно-монтажних робіт", - додав він.

Як повідомлялося, раніше народні депутати запропонували посилити персональну відповідальність Юрія Павленко за своєчасну реконструкцію НСК "Олімпійський".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: