НСК "Олімпійський" отримав майже 17 мільйонів збитку минулоріч

П'ятниця, 25 червня 2021, 11:33
 
фото: нск "олімпійський"

НСК "Олімпійський" у 2020 році отримав збиток у 16,8 млн грн – вдвічі більший, ніж до пандемії, загалом у підпорядкуванні Мінмолодьспорту виявилося 8 збиткових підприємств на суму 27,8 млн грн.

Про це повідомляє Марлін з посиланням на звіти виконання показників фінансового плану державних підприємств Міністерства молоді та спорту України.  

Загалом 8 державних підприємств Міністерства молоді та спорту України, серед яких і Національний спортивний комплекс "Олімпійський", закінчили 2020 рік із загальними збитками у 27,8 млн грн.  

Найбільші збитки принесли НСК "Олімпійський" м. Київ (16,8 млн грн), спортивний комплекс "Атлет" м. Київ (8,7 млн грн) та стадіон "Арена Львів" (1,5 млн грн).

Реклама:

Серед причин збитків Міністерство називає наслідки пандемії COVID-19.

 "Причинами збитковості підприємств є обмеження на проведення спортивних заходів та реалізації інших послуг державними підприємствами внаслідок  впровадження карантинних заходів", - роз’яснюють в Мінмолоді та спорту. 

За 2019 рік, тобто до COVID-19, збитки "Олімпійського" складали 7,2 млн грн. натомість спортивний комплекс "Атлет" мав прибуток 2,5 млн грн, а "Арена Львів" заробила чистими 58 тис грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!