З кредиторами банку "Надра" не можуть домовитися

Вівторок, 17 листопада 2009, 12:56

Переговори про реструктуризацію зовнішніх зобов`язань банку "Надра", які планувалося закінчити до 15 листопада, затягуються.

Як передає агентство "УНІАН", про це заявив директор департаменту участі держави в капіталізації банків Міністерства фінансів Теймур Багіров під час четвертої конференції Інституту Адама Сміта "Український банківський форум".

"На жаль, кредитори не дають нам підстав стверджувати, що ця реструктуризація відбулася. На сьогодні документальних підтверджень реструктуризації зовнішньої заборгованості банку "Надра" ми не одержали", - сказав він.

При цьому Багіров зазначив, що переговори про реструктуризацію банків йдуть достатньо активно, і на сьогодні розглядається декілька варіантів рішень з приводу банку "Надра".

Реклама:

Як повідомлялося, міністр фінансів Ігор Уманський 11 листопада цього року заявив, що Міністерство фінансів до кінця тижня (до 15 листопада) сподівається одержати рішення ради кредиторів про реструктуризацію зовнішніх зобов`язань банку "Надра".

За його словами, представники уряду також беруть участь у переговорному процесі з реструктуризації зобов`язань банку.

Загальний обсяг зовнішніх зобов`язань банку "Надра" становить близько 830 млн. грн. На сьогодні вже реструктуризовано близько чверті цієї суми.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!