Fitch дало рейтинг "Азовсталі"

П'ятниця, 9 жовтня 2009, 14:33 -

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings надало ВАТ "Металургійний комбінат "Азовсталь" довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) в іноземній і національній валюті на рівні "B" і короткострокові РДЕ в іноземній і національній валюті на рівні "B".

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Fitch.

Згідно з повідомленням, прогноз по довгостроковому РДЕ в іноземній валюті - "негативний", прогноз по довгостроковому РДЕ в національній валюті - "стабільний".

Також Fitch надало компанії національний довгостроковий рейтинг "A+ (ukr)", прогноз "стабільний" і фінальний пріоритетний незабезпечений рейтинг "B" і рейтинг зворотності активів "RR4" за єврооблігаціями емітента на 175 млн. доларів із погашенням у 2011 році, випущених через Azovstal Capital BV.

Реклама:

ВАТ "Меткомбінат "Азовсталь" - підприємство з повним металургійним циклом, є монополістом в Україні з випуску декількох видів металопрокату. Через Azovstal Capital BV компанія випустила єврооблігації на суму 175 млн. доларів з погашенням у 2011 році.

Як повідомлялося, у червні інше рейтингове агентство - Moody's Investors Service - знизило рейтинг єврооблігацій "Азовсталі" з "B2" до "B3".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: