АМКУ порушив справу проти нафтотрейдерів

П'ятниця, 3 липня 2009, 12:51

Херсонське і Миколаївське обласне відділення Антимонопольного комітету (АМКУ) порушив справи відносно низки нафтотрейдерів за ознаками зловживання на роздрібному ринку бензинів.

Про це повідомляє прес-служба комітету.

Херсонське відділення АМКУ порушило справу у відношенні філій підприємства з іноземними інвестиціями "ЛУКОЙЛ-Україна" ТОВ "Альянс Холдинг" та ТОВ "УТН-Восток".

Миколаївське відділення відомства порушило справу у відношенні ВАТ "Концерн" Галнафтогаз "(ТМ" ОККО ")," УТН-Восток "," Лукойл-Україна "та ТД "Континіум-Галичина", йдеться в повідомленні.

За даними АМКУ, вказані нафтотрейдери безпідставно підвищували роздрібні ціни на бензини в Херсонській та Миколаївській областях.

Відомство також повідомляє, що його Одеське відділення зобов'язало "ЛУКОЙЛ-Україна", ТД "Континіум-Галичина", "Альянс Холдинг" і ТОВ "Веста Сервіс" знизити роздрібні ціни на бензини до економічно обгрунтованого рівня.

АМКУ раніше заявляв про намір розслідувати одночасне зростання цін на нафтопродукти в кінці травня практично у всіх регіонах країни.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!