МТС зайнявся кадровими перестановками

Вівторок, 21 липня 2009, 12:25

Позачергові збори акціонерів ЗАТ "Український мобільний зв'язок" (УМЗ) 17 липня ухвалив рішення розширити склад наглядової ради з п'яти до шести осіб і провести в ньому кадрові перестановки.

Про це йдеться в повідомленні УМЗ, розміщеному в системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна". 

Акціонери припинили повноваження члена наглядової ради Олександра Богатирьова, який займав цю посаду з грудня 2007 року і представляє власника 100% акцій компанії - ВАТ "Мобільні ТелеСистеми" (МТС).

Новими членами наглядової ради обрані заступник директора з технічних питань та інформаційних технологій компанії МТС Андрій Ушацький і директор з інформаційних технологій корпоративного центру МТС Валерій Шоржин, до 2008 року займав посаду головного технічного директора ВАТ "Фарлеп-Інвест".

ЗАТ "УМЗ" - 100%-ва дочірня компанія ВАТ "Мобільні ТелеСистеми".

Мережа оператора охоплює більше 95% території України, на якій проживає 99% населення.

Компанія володіє ліцензіями на надання мобільного (стандарт GSM-900/1800 CDMA-450), стаціонарного, міжміського та міжнародного зв'язку, також надає послуги міжнародного роумінгу.

Кількість абонентів компанії на кінець червня 2008 року склала 17,781 мільйонів.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!