Одеса-Банк готують до ліквідації

Середа, 3 червня 2009, 09:06

У Нацбанку вирішується питання про початок процедури ліквідації Одеса-Банку.

Пропозицію про ліквідацію фінустанови тимчасовий адміністратор Одеса-Банку Людмила Зотеєва подала до НБУ у кінці травня, пише газета "Дело".

"Питання про ліквідацію банку дійсно розглядається в НБУ", - повідомила вона.

За інформацією видання, ліквідація Одеса-Банку вже отримала схвалення відповідної комісії НБУ. "Позитивне рішення комісії (розглядає пропозиції тимчасових адміністраторів по ліквідації банків або планів їх санації) вже є, але до територіального управління НБУ в Одесі воно у письмовому вигляді поки що не надходило", - повідомило джерело видання в Нацбанку.

Реклама:

Відсутність письмового рішення про ліквідацію Одеса-Банку може бути пов'язана з відновленням спроб діючих акціонерів врятувати фінустанову або, по можливості, відтягнути в часі початок її ліквідації.

За словами тимчасового адміністратора банку Людмили Зотеєвої, саме після її рішення подати до НБУ пропозицію щодо ліквідації Одеса-Банку її акціонери активізувалися.

"Робляться спроби власників якось покращити ситуацію шляхом залучення грошей нових інвесторів у капітал", - говорить Людмила Зотеєва.

Однак, за її словами, поки що жодних позитивних результатів дії акціонерів банку не принесли.

Як відомо, Одеса-Банк може стати другою фінустановою після банку "Причорномор'я", яку не змогла реанімувати тимчасова адміністрація.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!