Укрпромбанк шукає інвесторів для об'єктів будівництва

Вівторок, 23 червня 2009, 16:38

ТОВ "Український промисловий банк" (Укрпромбанк) веде пошук інвесторів для завершення будівництва об'єктів, фінансування яких здійснювалося за рахунок коштів банку.

Про це йдеться в прес-релізі кредитно-фінансової установи, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Банк провів ряд переговорів щодо можливості залучення інвесторів для завершення будівництва об'єктів, фінансування яких відбувалося за рахунок коштів Укрпромбанку. Розглядається питання про державну допомогу 10 таким об'єктам незавершеного будівництва, ступінь готовності яких становить не менше 70%. Виділення державних коштів буде проходити на конкурсній основі ", - говориться в повідомленні.

Прес-служба також повідомляє, що Укрпромбанк завершив процедуру зменшення статутного капіталу на 99,95%, або на 1,559 млрд. грн., - до 0,836 млн. грн.

"Згідно з умовами рекапіталізації проведена державна реєстрація змін до статуту Укрпромбанку в частині розміру статутного капіталу, який тепер складає 836,250 тис. грн.", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба також повідомляє, що банк буде перетворено на публічне акціонерне товариство.

Укрпромбанк заснований 1989 року. Найбільшими учасниками банку на 1 квітня 2009 року були ТОВ "АВС" (34%), ТОВ "КБ "Нафтовий"(32%), ТОВ "Укрпромсервіс"(34%).

Банк претендує на рекапіталізацію за рахунок бюджетних коштів у розмірі 5,5 млрд. грн.

Згідно з даними Нацбанку, на 1 квітня 2009 року за розміром загальних активів Укрпромбанк займав 18 місце (9,83 млрд. грн.) Серед 182 діючих у країні банків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!