Кабмін зацікавився бізнесом

Четвер, 21 травня 2009, 09:05

У четвер в Українському домі Юлія Тимошенко проведе розширене засідання Кабінету міністрів, на якому планує затвердити ряд так званих "антикризових" заходів.

І хоча уряд декларує, що на обговорення запрошені всі бажаючі, перелік тем, що обговорюватимуться, не був оприлюднений, пише газета "Дело".

За інформацією видання, Кабмін вирішив сконцентруватися на розгляді виключно тих нормативних актів, які спрямовані на підтримку та розвиток підприємництва.

Про це повідомив заступник міністра Кабінету міністрів Володимир Павленко.

Реклама:

"За моєю інформацією, у порядку денному - тільки такі питання", - зазначив він.

Відомості про те, що уряд готує до розгляду, в основному, заходи щодо поліпшення бізнес-клімату, підтвердила і голова комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська.

"Я вже отримала перелік актів, їх більше 30, але я ще в них разбираюсь", - говорить вона.

Однак, як розповів голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Сергій Терьохін, уряд точно не планує презентувати фіскальні нововведення, які стосуються змін до держбюджету, але у переліку можуть бути заходи щодо рекапіталізації і управління банками, які одержали гроші від держави.

За словами Наталії Королевської, Кабмін має намір піти на кроки, які дерегулюють підприємницьку діяльність, спростять процедуру ліцензування і сертифікації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!