У Тимошенко відзвітували, що повінь змила 4 мільярди

Середа, 22 квітня 2009, 08:15

У 2008 році на ліквідацію наслідків стихії у 6 західних областях України - Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Чернівецькій та Вінницькій - направлено 4,1 млрд. гривень.

Про це повідомив заступник міністра фінансів Володимир Матвійчук у вівторок у Івано-Франківську, передає "Інтерфакс-Україна".

"У минулому році за рахунок бюджетів всіх рівнів, а також залучення благодійних внесків на ліквідацію наслідків стихії направлено 4,1 млрд. гривень, використано - 3,9 млрд. гривень", - сказав він.

Матвійчук уточнив, що у 2008 році облдержадміністрації залучили на ліквідацію наслідків стихії 65 млн. гривень благодійної допомоги.

Реклама:

Він також зазначив, що вперше за останні кілька років місцеві адміністрації провели освоєння таких великих коштів у такий короткий термін.

Як повідомлялося, у вівторок президент Віктор Ющенко звернувся до уряду з проханням адекватно перерозподілити передбачені в бюджеті 2009 року 1,5 млрд. гривень на завершення робіт з ліквідації наслідків минулорічної повені в Західній Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: