"НАФТОГАЗ": дії СБУ – це правовий нігілізм

П'ятниця, 6 березня 2009, 09:44

НАК "Нафтогаз України" вважає дії співробітників Служби безпеки України правовим нігілізмом.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

"Незважаючи на постанову суду щодо зупинення проведення будь-яких слідчих дій у рамках порушеної кримінальної справи, представники СБУ продовжують спроби проведення слідчих дій по факту нібито незаконного заволодіння газом". - наголошується в поавідомленні.

Компанія вважає, що позиція представників Служби безпеки України є упередженою та такою, що порушує засади кримінального судочинства в Україні.

Реклама:

Зокрема, порушено принцип невинності, коли слідство має у відповідних судових інстанціях довести провину підозрюваного, а не підозрюваний має доводити свою невинність, йдеться в прес-релізі НАК.

Окрім того, зазначається, що протягом останніх двох діб на співробітників НАК "Нафтогаз України" здійснюється безпрецедентний психологічний тиск і для цього застосовуються сили спецпідрозділів СБУ.

НАК "Нафтогаз України" звертається до керівництва Служби безпеки України з вимогою припинити тиск на співробітників НАК "Нафтогаз України", не заважати нормальній діяльності компанії та припинити її блокування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!