У Ющенка очікують підтримки з боку уряду щодо антикризових заходів

Середа, 29 жовтня 2008, 12:27
 

Секретаріат президента очікує, що Верховна Рада підтримає внесений до парламенту головою держави законопроект про першочергові антикризові заходи.

На цьому наголосив сьогодні на брифінгу перший заступник голови секретаріату президента України, повідомляється на офіційному сайті президента.

"Сподіваюся, що парламент підтримає цей законопроект. Хочу підкреслити, що в такому випадку найближчим часом, переконаний, ми зможемо позитивно переламати ситуацію на користь України", - сказав представник президента.

Шлапак повідомив, що відповідний законопроект погоджувався з рядом експертів у галузі фінансів й економіки, представниками міжнародних фінансових організацій і був ними підтриманий.

Реклама:

"Прийняття цього закону дасть нам змогу найближчим часом надати інструменти Національному банку, уряду для того, щоб значно ефективніше попереджати фінансові проблеми. Ці інструменти дадуть змогу переконати світову громадськість і наших кредиторів у тому, що в Україні є політична воля суспільства протистояти цій кризі", - сказав Шлапак.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!