Уряд розбиратиметься з аеропортом "Бориспіль"

Середа, 23 липня 2008, 10:39

На засіданні Кабінету міністрів в середу планується розглянути питання, що стосуються фінансування будівництва термінального комплексу аеропорту "Бориспіль".

Зокрема, згідно з порядком денним, який було розміщено на сайті уряду, планується затвердити проект будівництва термінального комплексу в державному підприємстві "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Також планується розглянути питання про зміни до Кредитної угоди для проекту розвитку аеропорту між Японським банком міжнародної співпраці і Кабінетом міністрів від 29 березня 2005 року, повідомляє агентство "УНІАН".

Як повідомлялося, 21 липня міністр транспорту і зв`язку Йосип Вінський заявив, що Мінтранс відмовився від будівництва терміналу D в аеропорту "Бориспіль" за кошти японського кредиту і має намір залучити до будівництва приватного інвестора.

Реклама:

Раніше, 4 липня, прем`єр Юлія Тимошенко заявляла, що вважає за необхідне перенаправити кошти японського кредиту, призначеного для аеропорту "Бориспіль", на добудову окружної дороги в Миколаєві.

Разом з тим у Посольстві Японії в Україні були здивовані такими заявами і заявили про необхідність обговорити це питання з представниками Мінтрансу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: