Спільні збори акціонерів "Дніпроенерго" не відбулися

П'ятниця, 21 березня 2008, 19:02

Спільні збори акціонерів "Дніпроенерго" не відбулися, - таку заяву зробив офіційний представник ДКЦПФР Олександр Уколов у п'ятницю об 11:00 в Запоріжжі під час брифінгу. 

"Контрольна комісія ДКЦПФР була присутня за адресою проведення зборів із 7:30 до 11:00 і зафіксувала відсутність реєстру, відсутність представників колишнього реєстратора "Дніпроенерго" - компанії "Укрнафтогаз", а також відсутність представників найбільшого акціонера "Дніпроенерго" - державної компанії НАК "ЕКУ", - заявив Уколов.

"Всі ці факти в сукупності зробили неможливим проведення цих зборів відповідно до чинного законодавства.  Ми склали відповідний акт, у якому зафіксували, що збори акціонерів "Дніпроенерго", призначені на 21 березня 2008 року, не відбулися".

ДКЦПФР на прохання емітента направила на ВАТ "Дніпроенерго" свою контрольну комісію для здійснення контролю над ситуацією довкола спільних зборів акціонерів "Дніпроенерго" 21 березня 2008 року. 

Реклама:

За словами одного із членів правління "Дніпроенерго" Дмитра Тевельова, причиною звернення в ДКЦПФР стали безуспішні спроби нового реєстратора товариства - "Промінвестбанку" - отримати від колишнього реєстратора  - компанії "Укрнафтогаз" - реєстр акціонерів "Дніпроенерго". 

"Ми з самого ранку на чекали прибуття представників державного акціонера - НАК "ЕКУ", а також представника колишнього реєстратора суспільства - компанії "Укрнафтогаз". Але ні ті, ні інші на превеликий жаль правління і преси так і не прибули".  

Чергові збори акціонерів "Дніпроенерго" призначені на 27 березня 2008 року.  

ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!