Названо найкращий український банк і банкіра року

Четвер, 6 грудня 2007, 15:44 -

"Райффайзен Банк Аваль" став найкращою фінансовою установою України за підсумками 2007 року, пишуть "15 мінут".

Такий підсумок першого в Україні конкурсу MasterCard Банк Року. Друге й третє місце зайняли відповідно "Родовід Банк" і Укрсоцбанк.

Журі конкурсу, у яке входили 70 незалежних експертів із різних сфер, назвало найбільш динамічним банком минулого року "Родовід Банк". Друге місце в цій номінації залишилося за "VAB Банк", а третє - за Першим українським міжнародним банком.

Усього ж у рамках конкурсу були визначені переможці в семи номінаціях. Так, кращою страховою компанією 2007 року названо "Універсальну". На друге місце журі поставило "Оранту", а на третє - компанію "ІНГО Україна".

Реклама:

Банкіром року став глава Укрсоцбанку Борис Тимонькин. Щоправда, переможця в цій номінації визначало не журі, а голови правління різних банків.

А найнадійнішим банком 2007 року став Приватбанк. Тут переможця назвали прості українці, що голосували за допомогою SMS або на сайті конкурсу bankroku.com.ua. Друге місце в цій номінації дісталося Укргазбанку, а третє - Кредобанку.

"Основна мета конкурсу - зорієнтувати споживачів у динамічному й непростому ринку фінансових послуг і допомогти вибрати надійного фінансового партнера", - зазначає Ян Чарні, генеральний директор MasterCard Europe в Україні, Чехії й Словаччині.

Цей конкурс, організатором якого є чеська компанія Fіncentrum, проводиться в Чехії шостий рік, а в Угорщині - другий.

"15 мінут"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: