У Семенюк кажуть, що "Більшовик" неправомірно розпродають

П'ятниця, 7 вересня 2007, 16:39

Фонд державного майна вважає неправомірним продаж корпусу №12 цеху №17 і заготівельного цеху №26 заводу "Більшовик" (Київ).

Про це повідомила прес-служба ФДМУ.

Прес-служба підкреслює, що ФДМУ відкликав свою оцінку вартості активів "Більшовика" і вважає, що лоти повинні були бути зняті з торгів.

Прес-служба підкреслює, що ФДМУ дотепер не одержав протоколу про проведення торгів і договору купівлі-продажу.

Реклама:

ФДМУ зазначає, що в кожному разі не збирається підписувати протокол, оскільки представник Фонду на торгах не був присутній.

ФДМУ допускає своє звернення до судових інстанцій після ознайомлення з необхідними документами про проведення торгів.

Як повідомлялося, 4 вересня відділення податкової інспекції Солом'янського району Києва продало на аукціоні на товарній біржі "Всеукраїнська біржа нерухомості" корпус №12 цеху №17 і заготівельний цех №26 заводу "Більшовик" (Київ) за 8,33 млн. гривень.

Фонд державного майна призупинив оголошені на 4 вересня торги на Українській універсальній товарній біржі з продажу ремонтного корпусу й блоку очисних споруд заводу "Більшовик" для повторної оцінки вартості.

На продаж було виставлено ремонтний корпус заводу за адресою пр. Перемоги, 49/2,1 загальною площею 2152,1 кв. м за стартовою ціною 3,489 млн. гривень.

На продаж також було виставлено блок очисних споруд за адресою пр. Перемоги, 49/2 загальною площею 2141,8 кв. м за стартовою ціною 3,452.

У квітні 2006 року Кабінет Міністрів передав Міністерству промислової політики від ФДМУ повноваження з управління державними корпоративними правами ВАТ "Більшовик".

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!