"Наша Україна" і БЮТ проти подолання вето на Бюджет-2007

Вівторок, 12 грудня 2006, 17:26

Антикризова коаліція може не розраховувати на те, що "Наша Україна" і БЮТ проголосують за подолання вето президента на Закон про Державний бюджет-2007.

Зокрема, один з лідерів фракції БЮТ Олександр Турчинов заявив, що його фракція не має наміру підтримувати скасування вето, якщо таке питання буде винесено на розгляд парламенту, передає Ліга.

"Вони говорять, що не можуть залишити країну без бюджету, на що ми їм відповідаємо: не можете - будь ласка, подавайте у відставку, а ми сформуємо бюджет протягом тижня", - відзначив Турчинов.

У свою чергу, один з лідерів фракції "Наша Україна" Юрій Єхануров також завірив, що його фракція не буде голосувати за подолання вето на бюджет.

Реклама:

Коментуючи заяви представників антикризової коаліції про те, що вони знайдуть необхідні 300 голосів для подолання вето, Єхануров відзначив, що коаліція може розраховувати на голоси "максимум 4 народних депутатів від "Нашої України", які вже давно голосують разом з коаліцією".

"Нехай шукають 300 голосів для подолання вето, або ж пропонують іншу редакцію бюджету", - відзначив Єхануров.

Нагадаємо, 11 грудня 2006 року президент Віктор Ющенко, відповідно до ч. 2 ст. 94 Конституції України, повернув зі своїми пропозиціями для повторного розгляду Верховною Радою Закон "Про Державний бюджет України на 2007 рік".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!