28 серпня 2022

Публікації
Усі на борт. Як моряки відстояли право на роботу за кордоном
Військовозобов'язані моряки відтепер можуть залишити межі країни для роботи за кордоном. Чим керувалася влада, даючи тисячам українців право виїзду під час війни?
Новини
18:00
Болгарія не вестиме переговори з "Газпромом" про нові контракти щодо постачання газу
Віцепрем'єр з питань економічної політики Христо Алексієв заявив, що Болгарія не домовлятиметься з "Газпромом" про нові контракти на постачання природного газу.
16:37
Гуртові ціни на пальне зросли вперше за 60 днів
За останній тиждень гуртові ціни на пальне відзначилися нетиповими для ринку подіями, а саме зростанням вартості дизпалива та одночасно зниженням на бензин.
15:23
З портів Одещини вийшли ще шість суден з українським зерном
В рамках "зернової угоди" з портів Одещини вийшли ще шість суден з українською агропродукцією. 
14:45
За минулу добу у напрямку українських Дунайських портів пройшла рекордна кількість суден – Мінінфраструктури 
За добу 27-го серпня у напрямку українських Дунайських портів пройшла рекордна кількість суден загальним обсягом 45 тис. тонн з моменту повномасштабного вторгнення Росії. 
13:28
Німеччина планує націоналізувати "дочку" "Газпрому"
Уряд Німеччини таємно створив холдингову компанію для проведення націоналізації колишньої "дочки" "Газпрому" - компанії SEFE, Securing Energy for Europe, яка до 2022 року називалася Gazprom Germania GmbH.
12:40
Більшість членів місії МАГАТЕ на ЗАЕС будуть із "нейтральних" країн – NYT
До складу місії МАГАТЕ, яка збирається відвідати Запорізьку АЕС наступного тижня, включено, окрім голови агентства Рафаеля Гроссі, 13 експертів із переважно нейтральних країн.
11:52
КРАІЛ не виявила підстав, щоб відібрати ліцензію 1xBet
Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) не виявила підстав для анулювання ліцензії ТОВ "Твоя беттінгова компанія" (ТБК) на роботу букмекера 1xBet, якому приписують російських власників.
10:52
Японія планує інвестувати 30 мільярдів доларів в Африку
Під час Токійській міжнародній конференції з розвитку Африки прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда пообіцяв для країн континенту протягом трьох років виділити 30 млрд доларів.
10:00
Понад 40% українських переселенців у Британії вже знайшли роботу 
Серед українських переселенців, які приїхали до Великої Британії після повномасштабного вторгнення Росії, понад 40% вже знайшли роботу.