25 квітня 2020

Публікації
Встигнути за 30 секунд: як і чому звільнили Нефьодова та Верланова і до чого тут Цушко
На вечірньому засіданні 24 квітня уряд звільнив керівників податкової та митниці. Чому процес ухвалення цих рішень насторожує і хто може очолити відомства?
Новини
18:40
Стало відомо, чим керувався суд у скасуванні націоналізації Приватбанку
Рішення Окружного адміністративного суду про незаконність націоналізації Приватбанку від 18 квітня 2019 року не оприлюднене, проте ЗМІ повідомили, через які причини суд визнав націоналізацію незаконною.
17:02
У "Дії" з’явилась послуга з реєстрації та оформлення виплат допомоги по безробіттю
24 квітня Уряд ухвалив рішення про реалізацію експериментального проєкту щодо реєстрації, перереєстрації безробітних та призначення виплати допомоги по безробіттю в електронній формі через портал "Дія".
15:50
Кабмін відтермінував до 1 травня введення мита на електроенергію та вугілля з Росії
Кабінет міністрів відтермінував до 1 травня введення 65% мита на електроенергію та вугілля з Росії, обмеження уряд планував ввести з 15 квітня.
14:43
Профінансувати дефіцит, що закладений в оновленому бюджеті, можливо лише за допомогою МВФ, — експерти
У центрі економічної стратегії заявили, що профінансувати оновлений дефіцит бюджету в розмірі 7,5% ВВП можливо лише за допомогою МВФ.
14:01
Що думають депутати, голови компаній, урядовці про звільнення Нефьодова та Верланова
ЕП зібрала реакції на причини і наслідки раптового звільнення глав митної та податкової служб.
12:24
Нефьодов: для багатьох міністрів наше звільнення було сюрпризом
Екс-голова митниці Максим Нефьодов пояснив, що жодної комунікації ні до, ні після засідання уряду з міністром Марченком не мав та йшов на засідання Кабміну розглядати поточні питання митниці.
12:11
Український фонд стартапів визначив 10 стартапів, які разом отримають 350 тисяч доларів
Український фонд стартапів з 17 представлених ідей прийняв рішення профінансувати десять стартапів, шість на етапі pre-seed (25 тисяч доларів кожному) і чотири на етапі seed, (50 тисяч кожному).
10:58
Нефьодов заявив, що збільшився офіційний імпорт контрабандо-ризикових категорій товарів
Екс-голова Митниці Максим Нефьодов заявив, що за результатами першого кварталу відбулось зростання офіційного імпорту серед контрабандо-ризикових категорій товарів.
10:00
Міністр фінансів розповів, хто замінить Нефьодова та Верланова
Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що обов’язки голови Митниці тимчасово виконуватиме Ігор Муратов, а голови Податкової - Михайло Тітарчук.