OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 23 листопада 2017, 21:00

Про будівництво житла, українців-новаторів, ліквідацію банків.

Про новаторів. У щорічний рейтинг New Europe 100, який включає 100 людей з Центральної та Східної Європи, котрі "змінюють суспільство та бізнес-середовище регіону", потрапили 7 українців.

Про залізницю. "Укрзалізниця" хоче збільшити швидкість руху поїздів на вже наявних в Україні залізничних шляхах, застосувавши технологію "легкої ваги" вагонів.

Про Трубарова. Генеральна прокуратура розслідує провадження про незаконну приватизацію в січні 2013 року частини будівлі МінАПК, договір про яку підписав керівник Фонду держмайна Віталій Трубаров.

Реклама:

Про будівництво житла. Кабмін взяв кредит у розмірі 500 мільйонів доларів на подолання "квартирної черги", а також будівництва квартир для військових і переселенців.

Про ліквідацію банків. Кредит Оптима Банк прийняв рішення про добровільне припинення банківської діяльності без припинення юридичної особи.

Про пенсійний фонд. Доходи Пенсійного фонду у 2018 році повинні становити 355 мільярдів гривень, дотація з держбюджету залишиться на рівні цього року - 141,5 мільярда гривень.

Про Фонд держмайна. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє про відсутність підстав для звільнення з посади виконуючого обов'язки голови Фонду державного майна Віталія Трубарова.

Хочете дізнатися більше?

"Банк без відділень": що треба знати про Monobank

Запуск колишніми "приватівцями" нового проекту — одна з найбільш обговорюваних тем останніх днів. ЕП пояснює, що це за проект і чи є ризики у користуванні його продуктами.

Дмитро Сологуб: Ніхто ж не виходить на вулицю тільки в штанях, тому що йому так подобається

Чому НБУ не втримав інфляцію в заданому коридорі? Чи міг він змінити ситуацію? Наскільки позитивно на економіку впливає нинішній мандат регулятора? На ці та інші питання ЕП відповів Дмитро Сологуб — член правління НБУ, який веде блок монетарної політики.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!