Заснований українцем стартап GitLab залучив 20 мільйонів доларів інвестицій

Вівторок, 13 вересня 2016, 16:39

Відомий opensource-стартап GitLab, співзасновником якого є харків'янин Дмитро Запорожець, залучив 20 млн доларів інвестицій серії В від August Capital, Khosla Ventures і Y Combinator.

Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії, пише AIN.

"За допомогою інвесторів ми на повній швидкості рухаємося до того, щоб надати вам таски, вики, інспекцію коду, безперервну інтеграцію, безперервну розробку і безперервне розгортання в одному інтерфейсі. У нашому останньому релізі ми оголосили про запуск таск-менеджера Issue Boards і вирішення конфліктів, що просунуло нас на один крок ближче до реалізації нашого бачення", - повідомили в компанії.

"Інвестування в GitLab було очевидним вибором. За оpensource-рішеннями майбутнє, і GitLab подає приклад, як найпопулярніша opensource-платформа для спільного використання на ринку", - зазначив Винод Хосла, засновник і партнер Khosla Ventures.

Реклама:

GitLab - це орієнтоване на бізнес opensource-рішення для хостингу git-репозиторіїв, частково схоже на GitHub.

На сьогодні компанія пропонує три продукти: Community Edition (core-платформа з opensource-ліцензії), GitLab.com (безкоштовна SaaS-версія з необмеженими приватними репозиторіями) і Enterprise Edition (преміум-версія платформи, доступна за передплатою).

Клієнтами GitLab є більше 100 000 компаній, включаючи таких гігантів як NASA, CERN, Alibaba, SpaceX, O'Reilly, IBM, Expedia. Компанія взяла участь більш ніж в 1 млн. проектів з 2014 року.

У минулому році компанія отримала мільйони фінансування: в липні GitLab залучив 1,5 млн дол від Ештона Кутчера, 500 Startups і низки венчурних фондів, а у вересні, рівно рік тому, - 4 млн дол інвестицій серії А від фонду Khosla Ventures.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!