Яресько попросила Британію збільшити фінансову допомогу Україні

Середа, 25 березня 2015, 20:36

Міністр фінансів Наталія Яресько під час офіційного візиту в Лондон закликала Великобританію збільшити фінансову допомогу Україні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства фінансів, пишуть "Українські новини".

У Лондоні міністр провела зустріч з канцлером казначейства Великобританії Джорджем Осборном і Радою Європейського банку реконструкції та розвитку.

Під час зустрічі з канцлером Яресько підкреслила важливу роль Сполученого Королівства в побудові стабільної та процвітаючої України.

Реклама:

"Ми високо цінуємо підтримку Великобританії і очікуємо зміцнення двосторонніх зв'язків, а також співпраці з міжнародними партнерами для вирішення найгостріших для нашої країни проблем", - зазначила міністр фінансів за результатами зустрічі з британським колегою.

Під час візиту в британську столицю Яресько закликала Великобританію та інші країни Заходу до єдності у підтримці України в питаннях виділення додаткової фінансової та військово-технічної допомоги та продовженню санкцій проти Росії як держави-агресора.

Міністр також підписала кредитну угоду з ЄБРР про виділення 65 млн євро для національної енергетичної компанії "Укренерго".

Кошти будуть спрямовані на підвищення енергоефективності та надійності поставок електроенергії в Києві та області.

Як повідомлялося, в даний час міністр фінансів Наталія Яресько проводить переговори про реструктуризацію зовнішніх боргів України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!