Яценюк доручив Мінфіну підрахувати скасування податкових пільг для аграріїв

Вівторок, 19 серпня 2014, 14:39

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до Мінфіну та Державної фіскальної служби з дорученням підготувати розрахунки щодо економічної доцільності реформування системи оподаткування в аграрному секторі.

Про це сказав Яценюк в ході робочого візиту на агропідприємства Черкаської області у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Моє відчуття відверто: шанси на модернізацію (податкової системи) низькі. Фізично не встигнемо. Тому я буду проводити переговори з нашими іноземними кредиторами та партнерами, і для цих переговорів мені потрібні аргументи. Я звертаюся до міністра фінансів Шлапака та керівника державної фіскальної служби Білоуса провести розрахунки щодо реформування системи оподаткування", - сказав Яценюк.

За його словами, уряд готовий до діалогу з великими агропідприємствами в питаннях реформування пільгової системи оподаткування.

Реклама:

Як повідомлялося, згідно з підготовленою Мінфіном концепцією реформування податкової системи України, на пільговій системі оподаткування зможуть залишитися ті агрокомпанії, у яких річний обсяг виручки не перевищує 20 млн грн, а землі в обробці - не більше 3 тис. га.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!