Санаторій коханки Януковича отримав від КМДА мільйон на оздоровлення дітей

Понеділок, 2 червня 2014, 14:38

Служба у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації уклала угоди на придбання путівок на загальну суму 2 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, тендери проведено за процедурою закупівлі в одного учасника, що замовник пояснив тим, що до того двічі скасовував торги через відсутність пропозицій.

Рішення про останню закупівлю замовник прийняв 5 травня.

Реклама:

ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Чайка" (Богуславський р-н, с.Чайки) отримає 0,8 млн гривень за 263 путівки. У середньому вартість однієї путівки становить 3,035 тисяч гривень.

"Чайкою" володіє Світлана Резніченко, дружина Анатолія Резніченка, першого заступника Богуславської РДА, який раніше був директором цього санаторію.

ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Славутич" (Переяслав-Хмельницький р-н, с.Циблі) отримає 1,2 млн гривень за 391 путівку. У середньому одна путівка коштуватиме 3,067 тисяч гривень.

Основним власником закладу "Славутич" є Благодійний фонд "Дорога Майбутнього", який заснувала Любов Полєжай, цивільна дружина екс-президента України Віктора Януковича.

Санаторій у 2011 році був відреконструюваний за допомоги фонду і тендери на загальну суму 12,46 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!