"Укрзалізниця" відновила попередній продаж квитків

Вівторок, 6 травня 2014, 18:05

"Укрзалізниця" відновила попередній продаж квитків на більшість поїздів, які курсують територією України з 27 травня, призупинений 11 квітня у зв'язку з необхідністю внесення коригувань до графіка руху поїздів на 2014-2015 роки.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

"Після узгодження графіка руху із залізничними адміністраціями сусідніх країн "Укрзалізниця" розпочала попередній продаж квитків на поїзди, що відправляються у рейс після 27 травня. Рішення про відкриття попереднього продажу квитків було погоджене ВАТ "РЖД" та ВАТ "ФПК", - йдеться у повідомленні.

Телеграма від ВАТ "РЖД" щодо погодження графіка руху та відкриття продажу надійшла до Укрзалізниці 30 квітня 2014 року.

Реклама:

Крім того, як зазначається, станом на 6 травня уже відкрито попередній продаж квитків на 157 поїздів, які відправляються у рейс з 27 травня по 1 червня.

Зокрема, на 131 поїзд внутрішнього сполучення та 26 поїздів, що курсують у сполученні  з країнами СНД.

Також уже відкрито продаж квитків на 135 поїздів, які відправляються в рейс починаючи з 1 червня, після введення графіка руху поїздів на 2014 – 2015 роки. У тому числі на 114 поїздів внутрішнього сполучення та 21 поїзд у міжнародному сполученні.

Попередній продаж квитків на поїзди, що відправляються в рейс після 27 травня та курсують через територію України, відкрито також ВАТ "РЖД".

Як повідомлялося, 11 квітня "Укрзалізниця" заявила про тимчасове призупинення попереднього продажу квитків на поїзди, які курсують із материкової частини України до анексованого Росією Криму, з 27 травня 2014 року у зв'язку з неузгодженим із відомством рішенням самопроголошеного держпідприємства "Кримська залізниця" про коригування розкладу руху поїздів у графіку на 2014-2015 роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!