"Феофанія" накупила товарів майже на 6 мільйонів

Середа, 4 вересня 2013, 13:19

Клінічна лікарня "Феофанія" Держуправління справами за результатами тендерів уклала низку угод на придбання товарів та послуг на 5,96 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, кілька підрядів на постачання білизни та спецодягу на загальну суму 1,37 млн гривень отримало ТОВ "Тисінвест". Їй замовлено халати німецького виробництва для хірургів по 709 гривень. Також придбано голландські куртки для кухарів по 325 гривень  та інший одяг на загальну суму 998 тис гривень.

"Окрім цього за 371 тис гривень придбано постільну білизну. При цьому на тендер подавало заявку ТОВ "Домікус", яке пропонувало товар у півтора рази дешевше. Однак дешевшу заявку було відхилено через застарілу довідку про відсутність заборгованості перед Державною податковою інспекцією", - пише видання.

Реклама:

Фірму "Тисінвест" заснували Мар’ян Кіндій та депутат Тлумацької райради від Партії регіонів Петро Богайчук, голова комісії з питань регуляторної політики, майна та приватизації. Єдиним конкурентом на тендерах було ще одне тисменицьке ТОВ "Мебтис" Ігоря та Оксани Калин.

Ще одна фірма з Івано-Франківської області - ТОВ "Квама" - також отримала підряд "Феофанії" на постачання засобів для прання на 486 тис гривень.

Капітальний ремонт наркозно-дихальних апаратів Primus фірми "Дрегер" коштуватиме 1,36 млн гривень, які отримає ТОВ "ДМ-проект!.

Загалом у 2013 році "Феофанія" провела тендери на 241,79 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!