Для голови облради орендують авто за чверть мільйона

Понеділок, 3 червня 2013, 12:16

Херсонська облрада  за результатами тендеру уклала угоду з КП "АТП обласної ради" на послуги з оренди пасажирських автомобілів з водієм вартістю 647 тис гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Згідно з техзавданням, для обслуговування обласної ради винаймають вісім транспортних засобів. Серед них автомобілі Тойота Прадо, Ауді, Skoda Octavia, Газель ГАЗ-3221, автобус "Богдан" на 25 місць та три ГАЗ-3110.

Оплата послуг здійснюється з коштів місцевого бюджету. Загалом за останні п’ять років Херсонська облрада витратила на автотранспортні послуги 5,2 млн гривень, пише видання.

Реклама:

За даними видання "Херсонські вісті" позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 2008 року випуску орендовано для голови Херсонської облради Віктора Пелиха. Сам голова облради у розмові з журналістом пояснив, що на цьому авто часто їздить до Києва.

Як пише видання, оренда цього автомобіля минулого року обійшлася в 220 тис гривень, тобто в середньому 18 тисяч на місяць. Вартість одного кілометру пробігу складає 5,92 гривень.

Окрім того з бюджетних коштів оплачується робота водія, витрати на технічне обслуговування та паливо-мастильні матеріали тощо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!