Фірташ буде платити Суркісу більше, ніж Коломойський

Четвер, 27 червня 2013, 14:22

Бюджет київського "Динамо" склав минулого року 100 мільйонів доларів.

Про це в інтерв'ю Forbes розповів Ігор Суркіс.

На питання, яким є зараз бюджет "Динамо", Суркіс відповів: "Зараз - 55-60 млн доларів. Без трансферів. Торік з урахуванням трансферів я витратив на клуб 100 млн доларів".

На думку Суркіса фінансові перспективи Об'єднаного чемпіонату "дуже сумнівні".

Реклама:

"На мій погляд, це навіть збільшить витрати, тому що виростуть амбіції. Хоча, не виключаю, що можливе і якесь зростання доходів. Не знаю. Тут поки що більше запитань, ніж відповідей. Грубо кажучи, бюджет залишиться на рівні тих же 100 млн доларів, але 50 млн доларів ти будеш отримувати від Об'єднаної ліги, а 50 млн доларів - витрачати своїх. Я ж не кажу, що кожен рік викладаю по 100 млн доларів", - сказав президент" Динамо ".

Суркіс також розповів, що клуб підписав трирічний контракт з "Надра-банком", але суму не назвав. Єдине, він уточнив, що ця сума більше, ніж платив "Приват-банк" Коломойського.

За інформацією Forbes, "Приватбанк" платив клубу близько 3 мільйонів доларів на рік. Суркіс визнав правильність цього порядку цифр.

На зауваження, що напередодні підписання контракту з "Надра-банком" під час товариського матчу Україна - Камерун він сидів у VIP-ложі на Олімпійському з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним і його бізнес-партнером Дмитром Фірташем, Суркіс запевнив, що не вів з ними переговори.

"Я не володію інформацією про те, яке взагалі відношення Льовочкін має до цього банку. Переговори я вів з паном Зінковим (голова правління Надра Банку. - Forbes). А з ким він там і що погоджував, це не було предметом для обговорення. До речі , вони на нас самі вийшли. Більше того, вони на нас виходили ще два роки тому, щоб ви розуміли", - сказав Суркіс.

Як відомо, сини Фірташа і Львочкіна грають у дитячій команді "Динамо".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!