АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 19 червня 2013, 08:00

Середа, 19 червня

10:00 - засідання Кабміну під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова. Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка, голови Державного агентства автомобільних доріг Євгенія Прусенко.

10:30 - прес-конференція напередодні відкриття Європейського тижня сталої енергетики, яка пройде 24-28 червня в Україні. Беруть участь: голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський, мер Житомира Володимир Дебой та ін.

11:00 - прес-конференція "Дотримання вимог законодавства у сфері захисту персональних даних суб'єктами, що здійснюють обробку персональних даних з використанням веб-ресурсів". Беруть участь: голова Державної служби з питань захисту персональних даних Олексій Мервінський, заступник голови Державної служби з питань захисту персональних даних Володимир Козак.

Реклама:

14:30 - прес-конференція за результатами візитів керівництва Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні. Беруть участь: перший віце-президент Європейського банку реконструкції та розвитку Філіп Беннетт, керуючий директор ЄБРР у ​​Туреччині, Східній Європі, Середній Азії та Кавказі Олів'є Декамп, директор ЄБРР в Україні Шевки Аджунер.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!