"Регіонали" розіграли 2,4 мільйона на офісі для чиновників

Понеділок, 20 травня 2013, 08:54

Управління капітального будівництва Дніпропетровської ОДА за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ "Криворіжжитлобуд" на реконструкцію будівлі.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди склала 2,4 млн гривень.

Як зазначається, під центр збираються перероблювати частину будівлі по просп. Леніна, 36. Для цього в приміщенні мають замінити покрівлю й підлоги, внутрішнє оздоблення стін та зовнішнє фасаду, замінити сантехніку, освітлення, завезти меблі, в тому числі спортивне обладнання, влаштувати й озеленити територію.

Реклама:

Основними власниками "Криворіжжитлобуду" є депутат Криворізької райради від Партії регіонів Віктор Геночкин, Ольга Отфiновська та Алла Чернявська.

Пропозиція фірми не була найдешевшою на тендері. У конкурсі брали участь ще три фірми, до двох з котрих у протоколі розкриття вписані зауваження щодо відсутності низки необхідних документів, при цьому протоколу відхилення на сайті "ВДЗ" немає. Одна з цих фірм, ТОВ "Ремавтоматика", пропонувала виконати роботи на 21% дешевше. Окрім ціни, критеріями оцінювання були також строки й гарантія, пише видання.

Єдиним конкурентом, до котрого в протоколі немає зауважень, було ПАТ "Криворіжіндустрбуд", співвласниками котрого є депутат Криворізької міськради також від Партії регіонів Микола Земляний та його син Андрій.

Згідно з даними "ВДЗ", фірма "Криворіжжитлобуд" почала вигравати тендери у липні 2010 року, з того часу з нею укладено угод на 132,68 млн гривень. Інша фірма - "Криворіжіндустрбуд" - за останні п’ять років отримала підрядів на 241,89 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!