Син Абрамовича купує частку в найбільшому родовищі нафти

Середа, 20 березня 2013, 16:30

Компанія Zoltav Resources Inc., 45% якої в 2011 році придбала підконтрольна 19-річному синові Романа Абрамовича Аркадію компанія ARA Capital, купує компанію CenGeo.

Про це йдеться в повідомленні компанії Zoltav, пишуть "Ведомости".

Згідно з повідомленням, остання володіє ліцензією на Колтогорское нафтове родовище. Сума операції складе 26 млн доларів з додатковими 20 млн доларів вигляді інвестиційних зобов'язань.

CenGeo через свою дочірню компанію володіє ліцензією на розробку Колтогорского родовища в Західному Сибіру. Основний акціонер CenGeo - компанія Bandbear, підконтрольна Валентину Бухтоярову, повідомляється в розкритті.

Реклама:

CenGeo в лютому придбала підконтрольну "Газпром нафти" Сибірську геологічну компанію і ліцензію на розробку Колтогорского родовища.

Згідно розкриття інформації, за CenGeo Zoltav заплатить 26 млн доларів акціями допемісії. Ще 20 млн доларів ARA Capital зобов'язалася вкласти в розвиток CenGeo. Zoltav збирається вкласти ще 20 млн доларів в його розробку. Ці кошти Zoltav також планує залучити за рахунок допемісії на користь основного акціонера - ARA Capital.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!