Куди вкласти гроші? ®

Вівторок, 23 жовтня 2012, 09:12

За даним останніх соціологічних досліджень, які можна спостерігати на шпальтах друкованих і електронних ЗМІ, дослідники запевняють нас, що розмір середньої заробітної платні по Україні становить понад 3 тисячі гривень. В це слабко віриться тим, хто протягом останніх років отримує, приміром, півтори чи не більше 2 тисяч вітчизняних грошей.

 І на цьому тлі зневірені, фізично й морально виснажені українці чи не щодня чують з телеекранів політичні байки про те, що наші співвітчизники цілком реально можуть отримувати по кілька сотень євро пенсії чи тисячі євро зарплатні.  

Цілком доречними стануть слова Лесі Українки: «без надії таки сподіваюсь»… Адже чимало українців, втративши останні краплі надії, все ж продовжують сподіватися на позитивні зміни у державі та благополуччі населення. Втім, доки політики запровадять все задумане, пересічні громадяни вже сьогодні можуть самотужки покращити свій рівень життя.

Менталітет наш такий, що за будь – яких умов ми все одно відкладаємо бодай найменшу копійчину, аби мати «за душею» на всяк випадок.  Тож, маючи певні заощадження, можна розпорядитися ними з вигодою для себе та для свого бюджету. Гроші мають на вас працювати.

Реклама:

А куди їх вкласти, аби вони працювали якомога ефективніше? Покласти на депозитний рахунок? Придбати на них ювелірні вироби з золота чи срібла? Купити дорогоцінні монети? Непогані варіанти, але прибуток від них отримаєте не відразу і розмір його навряд чи відчутно вас збагатить. Найприбутковішим та найшвидшим варіантом отримання доходу сьогодні є тільки ПАММ – інвестування.

 Інвестор має відкрити власний рахунок, тільки не в банку, а в брокерській компанії, (наприклад компанії Форекс Тренд). Потім з рейтингу найуспішніших трейдерів цієї компанії треба вибрати одного, а краще кількох, яким  і віддати в управління свої кошти. Тобто приєднати свій рахунок до їхніх ПАММ – рахунків. Перевага ПАММ – рахунків перед рештою видами інвестування у швидкості отримання та великих розмірах прибутку (від 50% і більше на рік), а також у перспективі поступового зростання власного капіталу.

 Вкласти гроші у ПАММ – рахунок може собі дозволити будь – хто: працівник заводу, лікар, вчитель, комерсант, музикант, спортсмен, представники найрізноманітніших професій чи прошарків суспільства. Цілі інвестування також можуть бути різними: аби зміцнити сімейний бюджет, аби заробити грошей на придбання коштовних товарів, аби накопичити кошти для сплати за навчання, аби створити додаткове джерело фінансування для розвитку бізнесу тощо. Головне, що висока доходність та відпрацьовані механізми надійності й збереження коштів дозволяють інвесторам не хвилюватися за стабільність своїх прибутків і почуватися вільно за будь-яких економічних умов.

По матеріалам http://investbag.com/

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!